Disclaimer

home

BELANGRIJKE INFORMATIE

De internetsite van Marijke Comello
Marijke Comello stelt het op prijs dat u ge´nteresseerd bent in haar bezigheden en een bezoek brengt aan de internetsite. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, kan aan de inhoud op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright
Een bezoeker/ster van de internetsite van Marijke Comello mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in de internetsite van Marijke Comello opgeslagen informatie openbaar maken, wijzigen of verveelvoudigen zonder vooraf verkregen toestemming van Marijke Comello.

Virussen en veiligheid
De internetsite van Marijke Comello wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen be´nvloeden kan helaas niet worden gegarandeerd.
Deze site bevat links naar sites buiten de internetsite van Marijke Comello. Marijke Comello is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

Uw privÚ gegevens
Alle door u verstrekte gegevens via marijkecomello.nl worden op geen enkele manier openbaar gemaakt.
Alle door u verstrekte gegevens via marijkecomello.nl worden op uw verzoek uit de databases verwijderd.

Uw vragen, suggesties en commentaar op technisch of algemeen gebied
Marijke Comello wil geen informatie via deze internetsite ontvangen die auteursrechtelijk of op andere wijze door u of door derden is beschermd. Elke vorm van informatie, in de vorm van suggesties, ideeŰn, etc. die wij van u ontvangen wordt door Marijke Comello gezien als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Marijke Comello behoudt zich het recht voor de door u gezonden "algemene informatie" te gebruiken, te reproduceren, te wijzigen, te demonstreren, door te geven en te distribueren, ongeacht het doel.


Redactie: Marijke Comello
Technische realisatie: Studio Keur